Børn

Det kan være en hård proces at komme til verden. Undersøgelser viser, at hele 88% af nyfødte børn udsættes for skader i lettere eller sværere grad. Det kan f.eks. medfører asymmetrisk tryk på hjernen, som derved ikke fungerer optimalt. Kranio sakral terapi har ofte hurtig effekt på børn, fordi de endnu ikke har så mange lag af spændinger og "dumme vaner", som voksne har.

Det er meget vigtigt for mig, at få en rigtig god kontakt til barnet, så han/hun føler sig helt trygge. Derfor kan der være behov for at skabe tillid ved den første behandling, men fortvivl ikke, det er godt givet ud.

I mange tilfælde kan børn ikke ligge stille på en briks i en halv time. Dette er dog ikke noget problem, da behandlingen tilpasses det enkelte barns behov. Spædbørn behandles ofte, mens de bliver ammet eller får flaske, eller måske bare ligger i forældrenes arme. Jeg synes ikke, at børn behøver at høre om alle deres problemer igen og igen, hvorfor jeg rigtig gerne vil have en mail med relevante informationer og oplysninger, inden selve behandlingen.

Ovennævnte skader kan give mange følgevirkninger på kort eller lang sigt:

Kolik / Fordøjelsesproblemer Bidfunktions-problemer
Uro / Søvnproblemer Koncentrationsbesvær
Skævheder i nakke og ryg Manglende selvtillid
Skæve og/eller flade hoveder Dårlig motorik
Motoriske problemer Spasticitet
Indlæringsproblemer Hovedpine
Hyperaktivitet / ADHD Talevanskeligheder
Uheldig adfærd m.m

Priser:

Alternative muligheder, Bals Mark 1, 8541 Skødstrup: 385 kr. for en halv times behandling.

Af respekt for min tid, og andre der gerne ville have haft tiden, skal afbud ske dagen før.
I tilfælde af sygdom samme dag ring 20789713 mellem 8.00-8.30 eller send en sms på hvilket som helst tidspunkt. Jo før jo bedre.
Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves halv pris.

 

Bals Mark 1 - 8541 Skødstrup

T. 20789713 - M. mette@alternativemuligheder.dk